[quote="Jenki"]to Koki: Kamaráta potrebujem vždy, aj keď ťahať nevládze malé auto, ale srdnaté . Dávaj veľmi dobrý pozor, kedy konečne nasneží, sľúbil si, že pôjdeme pojazdiť v snehu. To posledné Brezno som si tuším doniesol domov na podvozku, za dva fúriky blata sme vyložili, konečne chcem v čistej perinke pobrúzdať.
Ja som vedel, že trafená hus nakoniec zagága a to som sa snažil už druhý raz. Johny, veď vieš, že to sa už nedá opomenúť...hlavne keď v piatok všetci Blaváci idú domov na východ...to sa v aute pretriasajú všetky prezývky Ale tá bryndza v paštike...to sa mi páči, to tu ešte nebolo
Jenki Patrol GR 2,8TD6, IM Foam Cell, CB, PMR Intek, Discoverer STT 285/75 R16, HiLift, navijak a Pajero II SWB (3,5 V6 automat ) leštenka (zatiaľ) Ironman Foam Cell, Silverstone HT-778, 31x10.5R15
Tak takto vyzerá očista od nánosov z výjazdov: čierne blato sú Krompachy, hnedé je Kmotrov kopec a pod tým je červené z jamy na Pršanoch. Suma sumárum, autíčko malo čo robiť, aby uchladilo...
Prílohy
Jenki Patrol GR 2,8TD6, IM Foam Cell, CB, PMR Intek, Discoverer STT 285/75 R16, HiLift, navijak a Pajero II SWB (3,5 V6 automat ) leštenka (zatiaľ) Ironman Foam Cell, Silverstone HT-778, 31x10.5R15
Roman, neboj, aj tvoje foto som pridal do sekcie výjazdy, téma Brezno 13.2., si tam ako hlavná reklama na Pajero Club to tvoje auto je teraz ako manekýn Proste extrémne fotogenické... A Patrol je stále pevným členom flotily.
Ja sa vody dosť bojím, ale ten šnorchel som nakoniec predsa len dal... ale na Bakovke ho nebolo kde vyskúšať len sme sa trochu zablatili a aj zasnežili
Prílohy
a tu je montáž palubnej kamery