Surne potrebujem diely 1 a 2. nemate to niekto?
Su to take male biele plastove misky ktore su na koncoch kovovych osiek v prevodoch.
Nebodaj to mas uz vytlcene? Ked tak kup cely pack lebo tie ozubenia casom stejne budes potrebovat! Myslim ze to stoji okolo 300,-kchollyml napísal:Surne potrebujem diely 1 a 2. nemate to niekto?
Su to take male biele plastove misky ktore su na koncoch kovovych osiek v prevodoch.
Niektore diely som ochotny odkupit za rozumnu cenu!hollyml napísal:Ved asi to kupim. Ale serie ma to, ze som mal auto rozobrane a pravdepodobne pri upratovani sa cast odlozenych dielov vyhodila. Boli tam komplet loziska a tieto plastove ciapocky. Pred casom som cely tento plat kupoval aby som mal uzavrety zadny diferak. A tie ciapocky som asi vtedy vyhodil ako nepotrebne. Teraz mam uplne ine napravy a aj ozubene kolesa uz jedny do zasoby mam. Nastastie som mal doma aj nahradne loziska, ale aj tak som![]()
![]()
![]()
Teraz musim kupovak pre 4 male plasty kopu nepotrebneho materialu.
To Baracuda:
strucnejsie sa to opisat neda, lebo kovove osky na CC01 su len dve a na ich koncoch su tie plasty.
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.